Showroom

Dura Vermeer heeft een eigen showroom “Thuis” voor het sanitair en tegelwerk, waar je compleet ingerichte badkamers vol inspiratie treft. Ook bieden wij hier complete keukens aan. Wanneer je een woning hebt gekocht ontvang je een uitnodiging van de verkoopadviseur om naar de showroom te komen om je woonwensen te bespreken. Tijdens dit bezoek aan de showroom kun je de aangeboden aanvullende opties voor je woning doornemen met uw verkoopadviseur van Dura Vermeer. Hierbij valt te denken aan onder andere de indeling en uitbreiding van de woning.

Samen met een interieurarchitect zijn verschillende woonstijlen uitgewerkt, wat heeft geresulteerd in vier sfeerpakketten voor de badkamer en toilet. In de showroom kunt u uit deze vier sfeerpakketten kiezen, te weten Sereen, Speels, Robuust en Design. Naast de mogelijkheden die er zijn voor het sanitair en tegelwerk kunt u ook kiezen uit onder andere verschillende binnendeuren en de afwerking van het schakelmateriaal.

Thuis de showroom biedt ook diverse luxe keukens van verschillende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Schröder en Siematic met apparatuur van onder andere Siemens en Miele.

Voorafgaand aan uw gesprek wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden die de pakketten bieden door de sfeerboekjes. De sfeerpakketten hebben verschillende prijsniveaus en buiten de pakketten is er nog veel meer keuze. Ook heeft u de optie om sanitair en tegelwerk uit de verschillende pakketten te mixen en uw badkamer naar uw eigen smaak af te maken.