Lingedonk

Wonen in Lingedonk betekent wonen in een groene, waterrijke omgeving. Naast de zeer ruime tuinen bij de woningen is in de directe omgeving alle ruimte om te picknicken in de buurt, te spelen en de hond uit te laten rond de grote vijver in het groen. In Lingedonk fase 3 worden 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden. De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 284 tot 494 m2.

Woningaanbod Lingedonk

In Lingedonk heb je de keuze uit vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen met diverse plattegronden. Ben je benieuwd naar deze woningen? Kijk dan snel bij het woningaanbod, daar kun je ook de brochure downloaden. De woningen hebben op de begane grond de keuken aan de voorzijde met de woonkamer aan de achterzijde, uitkijkend over de tuin. De eerste verdieping biedt standaard drie slaapkamers en de mogelijkheid voor een bad, toilet, douche en dubbele wastafel in de badkamer. Omdat de bouw inmiddels is gestart, zijn de opties die aan de onverkochte woningen zijn toegevoegd verplicht:

De v.o.n.-prijs van de woning is inclusief de volgende opties:
– openslaande deuren met plafondhoge zijlichten (4 meter breed in totaal)
– dakvenster
– buitenkraan aan achtergevel en zijgevel (bnr 33 en 43)
– CW5 ketel
– dichte trap van BG naar 1e en|of 2e verdieping
– casco badkamer en toilet

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage.  Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen.

Heb je belangstelling in Lingedonk? Neem contact op met het makelaarsteam: 0345-522 522 of 030-600 82 40.