Lingedonk

Wonen in Lingedonk betekent wonen in een groene, waterrijke omgeving. Naast de zeer ruime tuinen bij de woningen is in de directe omgeving alle ruimte om te picknicken in de buurt, te spelen en de hond uit te laten rond de grote vijver in het groen. In Lingedonk fase 3 worden 3 vrijstaande en 10 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden. In het gehele plan komen in totaal 45 koopwoningen, waarvan dit de laatste 13 zijn. De woningen hebben zeer ruime percelen variërend van 284 tot 494 m2.

Woningaanbod Lingedonk

In Lingedonk heeft u de keuze uit vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen met diverse plattegronden. Bent u benieuwd naar deze woningen? Kijk dan snel bij het woningaanbod, daar kunt u ook de brochure downloaden. De woningen hebben op de begane grond de keuken aan de voorzijde met de woonkamer aan de achterzijde, uitkijkend over uw tuin. De eerste verdieping biedt u standaard drie slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer met bad, toilet, douche en dubbele wastafel. Wilt u een extra kamer? Op zolder kunt u optioneel hiervoor een indeling kiezen. Ook is het bij enkele woningen mogelijk om op de begane grond een extra slaapkamer met badkamer te realiseren.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage.  Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Optioneel kan de garage bij de woning betrokken worden voor nog meer woonruimte! Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. In het gebied zijn 55 woningen gebouwd voor de vrije sector verhuur. Dit zijn rijwoningen in één van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan worden verhuurd en zijn al bewoond, net als de eerste 17 koopwoningen.

Heeft u belangstelling in Lingedonk? Laat hier uw gegevens achter.