Nieuws

  • 14 nieuwsberichten

We hebben weer een open huis!

De bouw van deze laatste 13 woningen is in volle gang! Heb je eerder de mogelijkheid gemist om één van de woningen in Lingedonk te bekijken? Dan is dit je herkansing. Er zijn nog 5 woningen te koop. Op woensdag 17 juni stellen de bewoners van de Dobbe 4 in Geldermalsen hun huis ter beschikking.  Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom. Om ieders veiligheid zo goed mogelijk te waarborgen kun via de makelaars intekenen voor een tijdsblok van circa 15 minuten.

Tot dan!

Bouw laatste woningen is gestart!

In de week van 6 april is gestart met de eerste heiwerkzaamheden van de laatste 13 woningen in Lingedonk. Zoals het er nu naar uitziet kunnen de bewoners in het eerste kwartaal van 2021 hun nieuwe woning betrekken. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning met de zekerheid dat deze gebouwd gaat worden? Dan is wellicht 1 van de beschikbare woningen in Lingedonk iets voor jou! Kijk bij aanbod naar de beschikbaarheid.

Bouw Fase 3 voorjaar 2020 van start!

Het is zover. De eerste voorbereidingen om te starten met de bouw van de laatste 13 woningen in Lingedonk zijn in volle gang. De verwachting is in het voorjaar van 2020 daadwerkelijk te kunnen starten met de bouw. Er zijn nog zeven woningen beschikbaar, op de pagina aanbod kun je zien welke dit zijn. Wees er niet te laat bij en neem contact op met de verkopende makelaars voor meer informatie.

Open huis Lingedonk!

Heb je vorige maand de mogelijkheid gemist om één van de woningen in Lingedonk te bekijken? Dan is dit je herkansing. Er zijn nog 7 woningen te koop. Op woensdag 30 oktober stellen de bewoners van de Dobbe 4 in Geldermalsen opnieuw hun huis ter beschikking.  Tussen 16.00-17.00 uur ben je van harte welkom. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zie jij jezelf hier volgend jaar ook wonen? Kom dan gezellig langs op 30 oktober.

Tot dan!

 

Het verkoopteam Lingedonk

Tweede open huis 18 september

Heb je voor de vakantie de mogelijkheid gemist om één van de woningen in Lingedonk te bekijken? Dan is dit je herkansing. Op woensdag 18 september stellen de bewoners van de Dobbe 4 in Geldermalsen opnieuw hun huis ter beschikking. Tussen 16.00-17.00 uur ben je van harte welkom. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. De oplevering van fase 3 wordt verwacht in de zomer van 2020. Zie jij jezelf hier volgend jaar ook wonen? Kom dan gezellig langs op 18 september.

Tot dan!

 

Het verkoopteam Lingedonk

Open huis 26-6

Ben jij ook benieuwd hoe de woningen van Lingedonk er van binnen uitzien? Dan is dit je kans! De bewoners van de Dobbe 4 in Geldermalsen stellen morgenmiddag, woensdag 26 juni, van 16.00-17.00 uur hun huis ter beschikking voor een open huis. De oplevering van fase 3 wordt verwacht in de zomer van 2020. Zie jij jezelf hier volgend jaar ook wonen? Kom dan gezellig langs morgenmiddag.

Tot morgen!

 

Het verkoopteam Lingedonk

 

Binnenkort start bouw fase 2

Eind maart is het zo ver, dan wordt gestart met de bouw van de 15 woningen van fase 2. Deze woningen zijn allemaal verkocht. Naar verwachting is de oplevering dit najaar. Sinds eind 2018 zijn alle woningen van fase 1 bewoond en is de structuur en ruimtelijke opzet van Lingedonk goed zichtbaar geworden.

Voor fase 3 staan een aantal woningen onder optie. Wil jij ook in Lingedonk wonen? Op de pagina Aanbod is de beschikbaarheid zichtbaar.

In april wordt een nieuw online magazine beschikbaar met mooie beelden van Lingedonk en meer informatie over wat Geldermalsen te bieden heeft. Voor eerdere edities, klik hier.

6 november laatste fase in verkoop

Op 6 november gaan de laatste 13 koopwoningen in Lingedonk in verkoop. Laat je tijdens dit evenement informeren over de drie vrijstaande woningen en tien twee-onder-een-kap woningen die in deze fase worden aangeboden. Je bent van harte welkom tussen 17:00 en 18:00 uur vlakbij de bouwplaats bij Restaurant Eten&Drinken aan de Genteldijk, zodat je gelijk een kijkje kan nemen op de plek waar jij misschien gaat wonen! Op https://www.lingedonk.nl/downloads/ is vanaf 6 november alle actuele informatie over deze woningen beschikbaar.

THUIS de showroom

De eerste woningen van Fase 2 zijn verkocht of staan onder optie. Ben jij benieuwd hoe dat gaat, een nieuwbouwwoning kopen? Nadat je een woning hebt gekocht in Lingedonk word je uitgenodigd in de showroom “THUIS” waar een uitgebreide collectie sanitair, tegelwerk en keukens beschikbaar is om van jou woning jou thuis te maken in samenspraak met de verkoopadviseur. Via de derde editie van het Lingedonk magazine kan je alvast een kijkje nemen in de showroom.

Start verkoop Fase 2 op 24 april

Het is zo ver! Op 24 april gaat de verkoop van 15 woningen in fase 2 van Lingedonk van start. Dit deel bestaat uit 3 vrijstaande woningen die allen grenzen aan het groene buitengebied en 12 twee-onder-een-kap woningen. Deze woningen liggen zowel aan de ruim opgezette hofjes als centraal in het plangebied. Vanaf vandaag is er meer informatie over de prijzen, kavelmaten en woningen beschikbaar op de pagina AANBOD.
Lees meer…